wallbe Cloud

Det smartaste systemet för smart mobilitet.

Använd wallbe Clouds onlineportal för att styra och övervaka dina laddningsstationer. Systemet är också lämpligt för användaradministration, så det kan användas för ett brett utbud av olika applikationer och affärsmodeller. En smartphone-app informerar användarna om respektive platser i de anslutna laddningsstationerna och erbjuder särskilt smidig kontroll över laddningsprocessen. wallbe Cloud är en extremt mångsidig lösning för administration av laddningsstationer och centraliserad kontroll av laddningsnätet.

SPECIFIKATIONER

  • Realtidsadministration och kontroll av laddstationer via webbgränssnitt.
  • Anslutning till befintlig autentisering och bokföringstjänster (Plugsurfing).
  • Realtidsövervakning och rapportering av hela laddningsinfrastrukturen (AC / DC)).
  • Automatiskt meddelande, t.ex. vid slutförandet av en laddningsprocess eller felmeddelande av laddare.
  • Många typer av information tillgängliga som nedladdning i Excel-format.

Laddstationshantering

Systemet möjliggör så att operatörerna kan styra och övervaka sitt laddningsnät. Lättnavigerade instrumentpaneler visar ett brett utbud av information om aktuell status för varje enskild laddpunkt. I händelse av funktionsfel skickas ett felmeddelande direkt till operatören.

1
2
3
4
1

Enkel och tydlig navigation

2

Nutida status angående dina laddningsstationer

3

Olika kontrollpaneler visar användningen och de genererade intäkterna hos din wallbe-anläggning

4

Översyn över alla aktiviteter vid dina laddningsstationer

Realtidsdata hjälper till att identifiera var underhållsarbetet snart kommer att behövas, vilket garanterar tillgängligheten hos de olika laddstationerna. wallbe Cloud är det centrala applikationen för alla dina laddstationer och möjliggör så att du kan lösa laddningskonton via Plugsurfing eller direkt, till exempel med din arbetsgivare.

Konsumtion och kostnadskontroll

Varje laddningsprocess vid en ansluten laddningsstation dokumenteras noggrant i wallbe Cloud; detta inkluderar inte bara laddningstid och varaktighet, men också det faktiska antalet förbrukat. I systemet kan ett pris tilldelas denna konsumtion så att användarna redan har en fullständig överblick över kostnaderna medan de laddas. I samband med auktorisationssystem och användarhantering kan operatörer direkt tilldela varje laddningsprocess till en viss användare och utfärda en faktura i enlighet därmed.

Användarhantering

Användare med laddningsrättighet är registrerade i wallbe Cloud. Med hjälp av smartphone-appen kan de sedan använda laddningsinställningen och laddningstjänsten som anges för dem i systemet. Användarhanteringsfunktionen är särskilt lämplig för offentliga områden, företagens bilparker och kundparker. Förutom den grundläggande auktoriserings funktionen via app erbjuder RFID-förfarandet ett antal fördelar för frigöringshantering och individuell redovisning.

Smartphone webbapp

wallbe webbapp ger ett brett utbud av funktioner som gör laddningen bekvämare. Dessa inkluderar tillägg av förbetalda kort via PayPal eller kreditkort, auktorisering och frisläppande av laddpunkter, realtidsinformation om laddningsprocessen och beloppet av kWh som belastas och kostnaderna. En integrerad karta som visar en överblick över alla tillgängliga laddstationer tillhandahålls även via Google Maps. Du kan använda navigeringsfunktionerna för att hitta vägbeskrivning till närmaste lediga laddningsstation.

Skicka e-post

Det snabbaste sättet till en bra lösning börjar alltid med en kontakt. Ring eller skicka e-post till oss, vi hjälper dig mer än gärna.

Kontakt

wallbe Nordic
Kalkstensvägen 7
224 78  Lund

Telefon +46 40 685 0501

Återförsäljare

Vi tillhandahåller rådgivning och installationstjänster själva och via certifierade återförsäljare. Klicka nedan för en översikt över återförsäljare i närheten av dig.