Konsultation

wallbe – er helhetsleverantör

wallbes eMobility rådgivningsservice täcker varje aspekt gällande rådgivning, projektering, installation och service av ert laddningsnätverk. Du får inte bara en värdefull insikt i de tekniska möjligheterna och det breda utbudet av appar, men våra rådgivare kan även ge dig en grund att stå på gällande driften av företaget. Du får hjälp av våra specialisters tekniska expertis samtidigt som du får värdefull praktisk information om genomförandet. Här erbjuder även wallbe en stabil bas för beslutstagande och driften av eMobility projekt i alla storlekar och former.

Konsultationens omfång

Strategiska råd

  • Identifiera behovet
  • Analysering av kundens behov
  • Planering av genomförandet

Tekniska råd

  • Individuella kundkonsultationer
  • Tekniska workshops

Projektrådgivning

  • Utvecklingen av lösningar och tillvägagångssätt
  • Utvärdering av lösningsmetoder
  • Genomförande av projektet

Presentationer & workshops

  • Presentationer & workshops om de grundläggande principerna runt eldrift.

Våra kunder uppskattar vår kunskap och expertis.

Eftersom vi erbjuder helhetslösningar med råd, planering, genomförande, installation och underhåll använder vi endast högkvalitativt material och komponenter. Tillsammans med våra pålitliga partners och leverantörer har vi jobbat i många år för att utveckla våra lösningar.

Expertis inom genomförandet
Vi har många års erfarenhet av utveckling och drift på våra laddningslösningar. Vi kan även tillhandahålla kvalificerad, expertinstallaton och driftstart.

Teknisk expertis
Teknik, forskningssamarbeten och breda nätverk av partners för innovativa och produktiva laddlösningar.

Aktuella eMobility ämnen

TANKA MED NYA IDEER

Morgondagens eldrift behöver inte bara batterier med hög kapacitet, viktigast av allt är ett utbrett nätverk av laddningsstationer. Traditionellt sätt satsas det mycket på ”vanlig” tankning med bränsle som fyller fordonens tankar, moderna laddningslösningar har en annan princip: tanken är inte helt uppfylld ofta, förutom när bilen står still och inte används. Bortsätt från den traditionella nattladdningen vid vägen eller i garaget, så kan alla tider mellan resandet användas för att ladda bilen: vid mataffärens parkering, under ett möte eller medan fordonets ägare är på bio. Oavsett vart elbilen står still, så kan den tiden användas för laddning.

Hem
Mataffären
Parkeringsgaraget
På jobbet

SMARTA KARTOR

För användare betyder detta att man tänker om hur man tankar. Det handlar inte längre om att åka till bensinstationen och fylla tanken, utan mer om att alltid hålla koll på att det finns en laddningsstation inom räckhåll. Nyckeln till detta är smarta kartor och navigationssystem med uppdaterad information om laddningsstationer i närheten av den som kör. Med wallbe Cloud och den relevanta appen, så är detta scenario redan verklighet.

eMobility

eMOBILITY FÖR ERT FÖRETAG

Många framtida användare attraheras av eldriftens potential. Operatörerna av laddningsnätverket talar redan om fördelarna som finns med eldrivna fordon som att det är den ultimata lösningen för morgondagens individuella transport. Mindre avgaser och lägre ljud är några av de starka argumenten som talar för eMobility. Wallbe erbjuder ett individuellt företagskoncept som låter ditt företag ta vara på dessa argument och använda de till er fördel. En perfekt win-win situation för alla parter som vill värna om miljön, och för de som vill värna om bilden av sitt företag i framtiden.

Skicka e-post

Det snabbaste sättet till en bra lösning börjar alltid med ett samtal. Vi är alltid glada att hjälpa dig personligen. Ring oss eller skicka ett mail till oss. Vi ser fram emot din kontakt.

Kontakt

wallbe Nordic
Kalkstensvägen 7
224 78 Lund

Telefon +46 40 685 0501

Återförsäljare

Vi tillhandahåller rådgivning och installationstjänster själva och via certifierade återförsäljare. Klicka nedan för en översikt över återförsäljare i närheten av dig.

Gilla oss på Facebook